ORGANISATIONSUDVIKLING

Forandring er uundgåelig. Den organisation, der ikke lykkes med at eksekvere den nuværende strategi tilfredsstillende og med de ønskede resultater, bør kigge nærmere på at udvikle organisationen.


Man kan være sikker på konstant at blive mødt af forandring. Nye tider kræver nye strategier i de organisationer, der vil fastholde sin position. Man kan indrette sig efter forholdene, eller man kan udnytte forandringen til sin fordel og skabe noget endnu bedre. Vi lever i en globaliseret verden, og her er det afgørende at være manøvredygtig og dynamisk og tilpasse sig de konstant skiftende og krævende forventninger, man mødes af fra kunder og andre interessenter. Så når man længst.


PAICOs program for Organisationsudvikling skræddersyes til det enkelte forløb og den konkrete situation, og involverer både den forretningsmæssige, organisatoriske og menneskelige forandring. Vi tager afsæt i virksomhedens struktur, processer og kultur. Adfærd påvirkes af systematik og fokus, og adfærd skaber resultater. Det handler om at trimme og strømline de forretningskritiske processer, så man er helt enig om, hvad virksomheden ønsker at opnå i markedet.


Processerne gennemføres altid i tæt samspil med den adm. direktør og lederteamet i virksomheden, hvor vi deltager i rollen som katalysator, sparringspartner og coach, for lederteamet som helhed og for den enkelte deltager efter behov.