KANDIDATBANK

En del af opgaverne hos PAICO annonceres ikke, så hvis du ønsker at komme i betragtning til disse stillinger, er det en god ide at blive optaget i PAICOs Kandidatbank.

 

Vores kunder spørger ofte om vi har et ”emne” i kandidatbanken, og det er vores målsætning at få etableret en så kvalificeret ”bank” som muligt, så vi optimerer muligheden for at matche kandidat med kunde.

 

 

Kandidatbanken er altså din mulighed for at blive set, og samtidig en mulighed for uforpligtende at blive kontaktet angående relevante jobs. Vi vil aldrig videregive dine oplysninger til kunde uden din accept.

Du er automatisk I kandidatbanken i en periode på 1 år, med mindre andet aftales. Endvidere kan du til enhver tid bede om ikke længere at være optaget i kandidatbanken, i begge tilfælde makuleres dine data.

 

Uopfordret ansøgning/send dit CV

Ønsker du at sende en uopfordret ansøgning, så du kan komme i betragtning til en eller flere af de stillinger, som besættes for vores kunder uden at blive offentliggjort, er du mere end velkommen til at fremsende dine papirer (CV). Du skal aktivt give besked, hvis du også ønsker at komme i vores kandidatbank, men det er ikke nødvendigvis et både/og.

 

Er du klar til næste skridt i din karriere og på jagt efter nye udfordringer? Vi er klar, hvis du er klar.
Send dit CV